Over ons

Over PackAid

PackAid® B.V.

Professional Partners in Packaging

De kracht van PackAid BV is een combinatie van meer dan 30 jaar ervaring, specialisatie, gedrevenheid en de manier van werken die vooral gebaseerd is op integriteit en de wil om samen met de klant tot een optimale oplossing voor diezelfde klant te komen.
Bij elke aanvraag wordt het probleem van een prospect of reeds bestaande klant centraal gesteld en wordt er gezocht naar een oplossing die op maat gemaakt wordt voor de klant.
Door de kracht van de eigen organisatie samen te voegen met een aantal deskundige partners en collega bedrijven worden de activiteiten gekenmerkt door: grote flexibiliteit, hoge kwaliteit, slagvaardigheid, hoge inzetbaarheid en kostenbeheersing.

We heten u vooral welkom op ons vertrouwde telefoon nummer

038-3861340 in Zwolle.

Op het mobiele nummer 06 2033 1323 zijn we ook vrijwel altijd bereikbaar.

Visie

PackAid B.V. ziet de primaire sector in de verpakkingsindustrie en haar afzetmarkt snel veranderen en ziet nieuwe marketingsegmenten ingevoerd worden. Hierin ziet zij ruimte voor onafhankelijke deskundigheid op het gebied van de implementatie van creatief bedachte logistieke systemen en dedicated verpakkingsmachines. Daarnaast biedt PackAid producten aan om de organisaties die PackAid als klant heeft te ondersteunen bij het verbeteren van haar concurrentie positie en om zo hun winstgevendheid te vergroten. Vandaar ook de toevoeging competitive in het logo van PackAid

PackAid heeft verschillende fabrieken die zij vertegenwoordigt.

Deze fabrieken produceren soms soortgelijke machines. PackAid zal altijd de meest competitieve keuze maken om in alle marktsegmenten de juiste machine te kiezen. De aard van het product, de omvang en capaciteit van het project bepaalt de keuze welk van de vertegenwoordigde merken PackAid zal adviseren.

Over PackAid B.V.

PackAid BV is een jong bedrijf waarvan directie en medewerkers uitgebreide ervaring hebben in intern transport, logistieke automatisering en verpakkingsmachines. Niet alleen biedt PackAid B.V. een uitgebreid gamma producten aan kartonverpakkingsmachines en (krimp)folieverpakkingsmachines, tevens biedt PackAid ook technologie aan op het gebied van (DOBOY en MEYPACK) zakkensluitmachines die zich met veel succes al bewezen hebben in veel bedrijfstakken. Naast de Doboy  / Meypack zakkensluitmachines brengt PackAid B.V. ook zakkensluitmachines onder de eigen geregistreerde merknaam op de markt. Een derde activiteit is het leveren van service en onderdelen voor de verpakkingsindustrie en voor de zakkensluitmachines in het bijzonder.

Missie

PackAid B.V. voegt commerciële waarde toe aan marktgericht denken en handelen van ondernemingen in de verpakkingsindustrie en daarbuiten en wil zijn afnemers in staat stellen hun concurrentiepositie vast te houden en te verbeteren.
PackAid B.V. doet dit op integere wijze met respect voor de opdrachtgever en haar onderneming en met de inzet van de expertise die het bedrijf en haar medewerkers in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd.
De geregistreerde merknaam PackAid® is afgeleid van de Engelse termen Pack, Packaging en Aid, waarin de doelstelling van PackAid B.V. besloten ligt.
PackAid B.V. wil hulp bieden aan de verpakkingsindustrie door het leveren van hoogwaardige verpakkingsmachines en het leveren van een pakket hulpmiddelen waardoor de afnemers van PackAid B.V. efficiënter en kostprijs verlagend (competitive) kunnen werken.

PackAid® is een geregistreerd handelsmerk.

Veiligheid, Gezondheid & Milieu (VGM)

Bij PackAid B.V. staat Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) hoog in het vaandel. VCA staat voor VGM, Checklist Aannemers. Maar VCA is meer dan alleen een checklist, het is een manier van werken. Het is een veelzijdig programma waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

In het VCA-certificaat zijn onderwerpen opgenomen die ook in de Arbo-wet zijn vast gelegd. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om Risico- Inventarisatie en –Evaluatie, Beleidsverklaring en Persoonlijke beschermingsmiddelen. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen bij installaties.

Alle operationele medewerkers van PackAid B.V. zijn in het bezit van een veiligheidspaspoort en een VCA certificering.

VCA vol