Nieuws

Nieuws

PackAid biedt volledig assortiment en service

Artikel op verpakkingsmanagement Hier het volledige artikel zoals het in het vakblad VerpakkingsManagement , op de website van VerpakkingsManagement en in hun nieuwsbrief is verschenen in februari 2020 over de zakkensluitmachines van PackAid B.V.

PackAid B.V. introduceert de PackAid® Pack2Seal bandsealmachines

Artikel in Bulktech over de introductie van de PackAid® bandsealmachine type PackAid® PA2008 wat een absolute prijsdoorbraak betekent op de markt van bandsealmachines voor kunststof zakjes.

PackAid lanceert de laatste versie van de HS-Serie zakkensluitmachine

Artikel in BulkTech over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de handsealmachines die door PackAid B.V. op de markt worden gebracht. (april 2018)

Bij PackAid zijn ze gek op verpakkingen

Artikel in op de website van Salland zakelijk over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de handsealmachines die door PackAid B.V. op de markt worden gebracht. (mei 2017)

(Artikel over PackAid op de website van Salland zakelijk, mei 2017)

Het Formule 1 seizoen 2020 is al weer bijna in volle gang.

PackAid is ook klaar voor het seizoen 2020 en met onze Motoman robots uit het nieuwe leveringsprogramma zouden we zelfs pitstops volledig kunnen automatiseren.

PackAid-formule1

Kijk voor het vernieuw(en)de leveringsprogramma op deze nieuwe website.

7 t/m 13 mei 2020: Interpack in Düsseldorf

Een meer dan goede reden om de internationale verpakkingsbeurs Interpack, die wordt gehouden van 7 tot en met 13 mei 2020 in Düsseldorf te bezoeken is het feit dat vrijwel alle, door PackAid vertegenwoordigde fabrieken daar aanwezig zullen zijn. We zullen u te zijner tijd op de hoogte brengen van de machines die er van ons te zien zijn.

Indien u deze beurs gaat bezoeken bel dan even met Gerard Adema (06 2033 1323) zodat we uw bezoek kunnen optimaliseren.