Nieuws

Nieuws

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn. Ook hopen wij uiteraard u als bezoeker van deze site als nieuwe klant te mogen begroeten, mocht u nog geen klant van ons zijn.

Tevens maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij vanaf 21 december tot en met 2 januari gesloten zijn. Vanaf donderdag 3 januari staan wij weer graag voor u klaar.

Uiteraard zijn we voor eventuele “noodgevallen” bereikbaar op het mobiele telefoonnummer 06 2033 1323.

Wij organiseren voor een paar van onze vaste afnemers nog een paar open dagen om een aantal van onze zakkensluitmachines te laten zien, onder andere de PackAid HS-C handsealmachine, de PackAid PA 2008 bandsealmachine, de PackAid PA2008 H/M en een aantal gebruikte bandsealmachines. Mocht u interesse hebben bel dan gerust even om een afspraak te maken voor de laatste (volle) week december dan maken we de agenda daar graag voor vrij. Vrijdag 28 december is al geheel volgeboekt maar 1 of 2 dagen daarvoor hebben we nog wel wat ruimte.

PackAid B.V. introduceert de PackAid® Pack2Seal bandsealmachines

Artikel in Bulktech over de introductie van de PackAid® bandsealmachine type PackAid® PA2008 wat een absolute prijsdoorbraak betekent op de markt van bandsealmachines voor kunststof zakjes.

PackAid lanceert de laatste versie van de HS-Serie zakkensluitmachine

Artikel in BulkTech over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de handsealmachines die door PackAid B.V. op de markt worden gebracht. (april 2018)

Bij PackAid zijn ze gek op verpakkingen

Artikel in op de website van Salland zakelijk over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de handsealmachines die door PackAid B.V. op de markt worden gebracht. (mei 2017)

(Artikel over PackAid op de website van Salland zakelijk, mei 2017)

Het Formule 1 seizoen 2018 is al weer bijna in volle gang.

PackAid is ook klaar voor het seizoen 2018 en met onze Motoman robots uit het nieuwe leveringsprogramma zouden we zelfs pitstops volledig kunnen automatiseren.

PackAid-formule1

Kijk voor het vernieuw(en)de leveringsprogramma op deze nieuwe website.

29 september t/m 1 oktober 2016: PPMA in Birmingham

Van 29 september tot en met 1 oktober werd de Engelse verpakkingsbeurs PPMA in het National Exhibition Centre (NEC) in Birmingham gehouden. Frontline Packaging Ltd, die door PackAid in Nederland wordt vertegenwoordigt was op deze beurs aanwezig met een eigen stand.

Naast de al bekende apparatuur die door Frontline Packaging wordt geleverd kwam Frontline Packaging Ltd. dit jaar met een primeur in de vorm van een volledig automatisch dozenopzet- en beladingsysteem.

Frontline Packaging demonstreerde haar nieuwe, innovatieve doosverpakkingsmachine op de PPMA Show. Dit is het eerste systeem wat volledig in-huis ontworpen en gebouwd is.  De Frontline Casepacker omvat een samenwerkingsverband met Universal Robot (die voor het beladen van de dozen zorgt) en is gemaakt als onderdeel van een volledig geïntegreerd end-of-line doosverpakkingsysteem wat geleverd en beheerd wordt door Frontline Packaging.

Het apparaat biedt klanten de mogelijkheid de producten te kantelen en te roteren terwijl de dozen ingepakt worden en het systeem zorgt er voor dat de dozen consistent en betrouwbaar afgeleverd worden naar de volgende fase van het verpakkingsproces. Dit is bijzonder nuttig voor toepassingen met een verscheidenheid aan producten en doosmaten. De machine is zeer compact voor het gebruik in verpakkingsafdelingen met beperkte ruimte en heeft een gemakkelijk te begrijpen, touch-pad bedieningspaneel waar met symbolen de verschillende functies op aangegeven zijn. Een operator zal bijna intuïtief de symbolen kunnen begrijpen en daardoor ook heel eenvoudig de machine kunnen bedienen.

4 t/m 10 mei 2017: Interpack in Düsseldorf

Een meer dan goede reden om de internationale verpakkingsbeurs Interpack, die wordt gehouden van 4 tot en met 10 mei 2017 in Düsseldorf te bezoeken is het feit dat vrijwel alle, door PackAid vertegenwoordigde fabrieken daar aanwezig zullen zijn. We zullen u te zijner tijd op de hoogte brengen van de machines die er van ons te zien zijn.

Indien u deze beurs gaat bezoeken bel dan even met Gerard Adema (06 2033 1323) zodat we uw bezoek kunnen optimaliseren.