Service en Onderhoud en het leveren van onderdelen voor DOBOY zakkensluitmachines

PackAid, bekend als leverancier van verpakkings- en zakkensluitmachines levert tevens Full Service.
Met een eigen Technische Dienst streeft PackAid naar vergroting van de bedrijfszekerheid voor haar relaties.

Ondersteuning met een breed assortiment onderdelen uit voorraad, service- en onderhoudscontracten op maat en vaak vaste combinaties van monteur(s) en machine.

Dennis Temmink
De leiding van de Technische Dienst (TechAid) is in handen van Dennis Temmink, een “oude” getrouwe in verpakkingsland. Vanuit de ruime ervaring in technische ondersteuning, is hij overtuigd geraakt van het belang van “geoliede” machines.
Verpakkingsmachines van uiteenlopend fabricaat en zakkensluitmachines (van o.a. Doboy) zijn steeds aan zijn zorg toevertrouwd, ook zijn de (palletiseer) robots een specialiteit van Dennis, kortom een allround vakman, waar niet alleen wij maar ook onze klanten erg blij mee zijn. Dennis wordt geassisteerd door Mick Steinkamp, een betrekkelijke nieuweling maar een monteur die ook al op vele vlakken thuis is en erg nieuwsgierig is om nieuwe zaken aan te pakken.

PackAid beperkt met preventieve inspecties en reparaties storingen tot een minimum.
Met een grondige verkenning van, en inzicht in, de omgevingsfactoren en processen zijn problemen te voorkomen en vaak besparingen te realiseren.
Flexibiliteit is steeds het sleutelwoord: de werkzaamheden worden op locatie uitgevoerd of in de goed geoutilleerde werkplaats van PackAid.

Met het machinepark waar PackAid over beschikt kan onze technisch specialist Rene van As vaak onderdelen zelf maken, mochten ze op de markt niet (meer) verkrijgbaar zijn.

Sommige machines vereisen een periodieke stop.
PackAid levert zowel project- en montagebegeleiding als ook project- en montageplanning.

PackAid werkt voor een deel samen met technische partners die elk hun specialistische kennis hebben, zo zijn we flexibel en ontwikkelen we vakkennis op vele terreinen. Zo werken we bijvoorbeeld ook samen met de specialist(en) van:  Jager-TS logo

Transparant en kostenbewust

Snel en effectief 
Een ruim assortiment onderdelen uit voorraad garandeert een snelle oplossing.
Monteurs zijn bekend met de machines.
De preventieve onderhoud programma’s worden zonder onderbreking uitgevoerd door een vaste monteur of een vast team van monteurs
Er is geen sprake van tijdverlies of “missers” door het werken met vaste protocollen en inspectielijsten.
Streven naar continuïteit voor de klant. Snel en efficiënt.
Bedrijfszekerheid heeft de volle aandacht.

Veel bedrijven in de chemische en in de zuivelindustrie maken al gebruik van een preventief onderhoudsprogramma.

Competitive. Zoals gebruikelijk voor PackAid.

Preventief onderhoud aan zakkensluitmachines

PackAid is als onbetwist specialist op het gebied van Doboy zakkensluitmachines bij een groot aantal bedrijven actief op het gebied van (preventief) onderhoud aan de zakkensluitmachines

Onze monteurs zijn al jaren in dit vakgebied bezig en kennen de klappen van de zweep en weten als geen ander de specifieke probleempjes die zich voor kunnen doen op te lossen.

Op de onderstaande film is een Doboy zakkensluitmachine te zien die dankzij goed onderhoud al jaren functioneert en dat ook nog jaren kan doen.

Deze Doboy zakkensluitmachine van het type PT144 is inmiddels ongeveer 30 jaar oud en functioneert nog alsof de machine vorige week geleverd werd.

Goede dagelijkse reiniging en preventief onderhoud zijn hier mede de positieve oorzaken van.

PackAid BV onderhoudt de naaimachines wanneer dit nodig mocht blijken en maakt daarbij gebruik van een eigen machine ruilsysteem.

De klant meldt een defect aan een naaimachine.

PackAid stuurt een leenmachine naar de klant in een speciaal daarvoor gemaakte kist.

2014-07-09-packaid-verzendkisten-001 2014-07-09-packaid-verzendkisten-002

In dezelfde kist komt de kapotte machine van de klant terug die door PackAid wordt gerepareerd en teruggestuurd wordt aan de klant.

De klant stuurt vervolgens de leenmachine weer terug, waarna indien gewenst dezelfde cyclus kan herhalen met 1 van de andere 5 Doboy naaimachines die de klant in gebruik heeft.

Dit is slechts 1 voorbeeld uit de praktijk, we hebben er echter tientallen.

We werken ook met een soortgelijk ruilsysteem voor onze afnemers die PackAid handsealmachines hebben.

PackAid® B.V. is actief in de industrie en voert reparaties en onderhoud uit aan verpakkingsmachines en aan (palletiseer) robots.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor onderhoud aan robots of zoekt u onderdelen? PackAid B.V. levert robot onderdelen en onafhankelijke robotservice op robots van de merken Yaskawa ABB, Fanuc, Kawasaki en KUKA.

Een speerpunt is tevens het voorzien van onafhankelijk advies en robottrainingen.

PackAid® B.V.  kan u ontzorgen voor wat betreft de robottechnologie, daarvoor kunnen we de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Reparatie van robotonderdelen (mechanisch, motors, kabels etc.)
  • Robotonderhoud en robotservice ( Fanuc, Yaskawa, ABB, Kawasaki en Kuka)
  • Fanuc en YASKAWA advies en training.

Geen vaste contracten (u bent nergens aan gebonden), geen voorrijkosten, scherpe uurtarieven, praktisch en het allerbelangrijkste: onafhankelijk.
Neem gerust contact met ons op indien u onderdelen of service voor een robot nodig heeft

Ons PackAid® team staat graag voor u klaar, om u verder te helpen.

PackAid onderdelenmagazijn
PackAid onderdelenmagazijn