PackAid kan een keuze voor u maken uit een breed assortiment palletiseerinstallaties.

Met meer dan 30 jaar aan ervaring met interne transportsystemen en palletiseermachines zijn wij in staat om uit de veelheid van aangeboden machines een juiste keuze voor u te maken.

Ons uitgebreide programma bevat onder meer palletisers voor “kleine” toepassingen als wel voor zeer grote turnkey projecten.

Alle machines worden aangepast aan de wensen van de klant, modulair gebouwd en worden getest met de producten van de klant voordat ze geleverd worden.

PackAid maakt voor u de keuze uit machinetypes die werken met de standaard pallettypes van tegenwoordig en tot een volle pallet hoogte tot 1800 mm.

Multi Palletiseermachines

Kenmerken:

  • Meerdere productielijnen aangesloten op één palletiseermachine.
  • Pallets komen vanaf verschillende productielijnen en worden uitgesorteerd naar accumulatiebanen waar complete palletlagen of complete palletladingen worden geaccumuleerd.
  • Een complete palletlaag of complete palletlading kan op afroep naar de palletiseermachine worden getransporteerd.
  • Om tijdens het palletiseren ook producttoevoer mogelijk te maken zijn de accumulatiebanen ongeveer 1,5 maal de lengte van een palletlaag aan dozen of van een complete volle pallet aan dozen.

Met dit type palletiser is het mogelijk om tot 6 verschillende productielijnen te laten draaien op één en dezelfde palletiseermachine.

De machines verwerken telkens één laag of één pallet van elk product tegelijk.
Het is dus mogelijk tot zes verschillende producten te verwerken op  één en dezelfde palletiseermachine
Deze machine vergt in verhouding tot losse palletiseermachines die per lijn werken, een klein vloeroppervlak.

De mogelijkheid bestaat bijvoorbeeld ook om de accumulatiebanen die één volle pallet laag of één volle pallet aan dozen verzamelen worden aangebracht net onder het plafondniveau waardoor de werkvloer geheel leegblijft.
Met de zogenaamde Multi Palletisers kunt u ook nog eens palletiseren op verschillende type palletmaten/ types tegelijkertijd.

Voor het palletiseren van meerdere producten op meerder pallets kunnen we een lagen palletiseerinstallatie inzetten, een robot gebruiken of een portaalrobot kiezen, allemaal geheel afhankelijk van de productspecificaties, palletspecificaties, capaciteitseisen en het beschikbare vloeroppervlak

Vraagt u vrijblijvend inlichten op, wij adviseren u graag.

Hoe meer projectgegevens en productspecificaties u ons kunt sturen hoe beter wij u kunnen adviseren