PackAid® stationaire rekwikkelmachine type 1

De PackAid® P.A.1 is een eenvoudig te bedienen stationaire rekwikkelmachine die een palletlading uitstekend beschermt met folie. De machine wordt standaard geleverd met een draaiplateau van 1650 mm doorsnede. Een fotocel detecteert automatisch de ladinghoogte. De foliewagen is voorzien van een elektromagnetische rem waarmee de spanning op de folie eenvoudig te regelen is vanaf het bedieningspaneel. Alle motoren zijn frequentie geregeld voor een vloeiende aansturing. Tenslotte heeft de machine een digitaal bedieningspaneel waarin eenvoudig de verschillende wikkelprogramma’s ingevoerd kunnen worden en de verschillende wikkelprogramma’s vervolgens afgelezen kunnen worden.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

PackAid-stationaire-rekwikkelmachine-type2

PackAid® stationaire rekwikkelmachine type2

De PackAid® P.A.2 is een eenvoudig te bedienen stationaire rekwikkelmachine die een palletlading uitstekend beschermt met voorgerekte folie. De wikkelaar gaat efficiënt en kostenbesparend om met folie doordat twee walsen de folie oprekken tot maar liefst 250% van de normale lengte. De machine wordt standaard geleverd met een draaiplateau van 1650 mm doorsnede. Een fotocel detecteert automatisch de ladinghoogte. De foliewagen is voorzien van een elektromagnetische rem waarmee de spanning op de folie eenvoudig te regelen is vanaf het bedieningspaneel. Alle motoren zijn frequentie geregeld voor een vloeiende aansturing. Tenslotte heeft de machine een digitaal bedieningspaneel waarin eenvoudig de verschillende wikkelprogramma’s ingevoerd kunnen worden en de verschillende wikkelprogramma’s vervolgens afgelezen kunnen worden.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Palletwikkelaar WPS van De Witt EVS

Palletwikkelaar WPS van De Witt EVS

De WPS is een instapmodel palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met (gaten)folie. De machine wordt standaard geleverd met een ø1500 mm draaitafel. De aansturing van de draaitafel is frequentie geregeld. De folieslede is voorzien van fotocel om de ladinghoogte automatisch te detecteren. Een mechanische rem laat de spanning op de folie eenvoudig regelen. Tenslotte bevat deze machine een grafisch bedieningspaneel waarin u eenvoudig instellingen maakt en de toestand kunt aflezen voor de vier winkelprogramma’s.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Palletwikkelaar WP1 van De Witt EVS

Palletwikkelaar WP1 van De Witt EVS

De WP1 is een eenvoudig te bedienen palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met (gaten)folie. De machine wordt standaard geleverd met een ø1650mm draaitafel. Een fotocel detecteert automatisch de ladinghoogte. De folieslede is voorzien van een elektromagnetische rem waarmee de spanning op de folie eenvoudig is te regelen via het bedieningspaneel. Alle motoren op de machine zijn frequentie geregeld voor een vloeiende aansturing. Tenslotte bevat deze machine een grafisch bedieningspaneel waarin u eenvoudig instellingen maakt en de toestand kunt aflezen voor de vier wikkelprogramma’s.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Palletwikkelaar WP1 Horse van De Witt EVS

De WP1 Horse is een eenvoudig te bedienen palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met (gaten) folie. De machine wordt standaard geleverd met een ø1500mm draaitafel voorzien van een uitsparing zodat u pallets met een pompwagen kunt plaatsen. Een fotocel detecteert automatisch de ladinghoogte. De folieslede is voorzien van een elektromagnetische rem waarmee de spanning op de folie eenvoudig is te regelen vanaf de bedieningszijde. Alle motoren op de machine zijn frequentie geregeld voor een vloeiende aansturing, Tenslotte bevat deze machine een grafisch bedieningspaneel waarin u eenvoudig instellingen maakt en de toestand kunt aflezen voor de vier wikkelprogramma’s.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Wikkelmachine WP2 Slim Line van De Witt EVS

Wikkelmachine WP2 Slim Line van De Witt EVS

De WP2 Slim Line is een eenvoudig te bedienen palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met voorrekfolie. De wichelaar gaat efficiënt en kostenbesparend met folie om doordat twee walsen de folie oprekt tot maar liefst 250% van de normale lengte. De machine wordt standaard geleverd met een ø1500 mm draaitafel. Alle motoren op de machine zijn frequentie geregeld voor een vloeiende aansturing. Een fotocel detecteert automatisch de ladinghoogte. De bediening is eenvoudig en intuïtief. De drie wikkelprogramma’s zijn instelbaar op een bedieningspaneel.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Palletwikkelaar WP2 van De Witt EVS

Palletwikkelaar WP2 van De Witt EVS

De WP2 is een eenvoudig te bedienen palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met voorrekfolie. De wichelaar gaat efficiënt en kostenbesparend met de folie om doordat twee walsen de folie oprekt tot maar liefst 250% van de normale lengte. De machine wordt standaard geleverd met een ø1650 mm draaitafel. Alle motoren op de machine zijn frequentie geregeld voor een vloeiende aansturing. Een fotocel detecteert automatisch de ladinghoogte. De bediening is eenvoudig en intuïtief. De vier wikkelprogramma’s zijn afzonderlijk instelbaar op een grafisch bedieningspaneel.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Palletwikkelmachine WP2 Horse van De Witt EVS

De WP2 Horse is een eenvoudig te bedienen palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met rekfolie. De machine wordt standaard geleverd met een ø1500 mm draaitafel voorzien van een uitsparing zodat u heel gemakkelijk pallets met een pompwagen kunt plaatsen. Een fotocel detecteert automatisch de ladinghoogte. De folieslede is voorzien van een gemotoriseerde voorrekker van 250% . Alle motoren op de machine zijn frequentie geregeld voor een vloeiende aansturing. Tenslotte bevat deze machine een grafisch bedieningspaneel waarin u eenvoudig instellingen maakt en de toestand kunt aflezen voor de vier wikkelprogramma’s.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Automatische palletwikkelaar FG-2000F van De Witt EVS

Palletwikkelmachine FG-2000F van De Witt EVS

De automatische wikkelmachine MH FG 2000F is
voorzien van een automatisch aanhecht, afsnijd- en sealmechanisme. De machine kan gestart worden door middel van de meegeleverde afstandbediening waardoor een heftruckchauffeur niet meer van zijn heftruck hoeft af te stappen. Een krachtig 250% aangedreven folie voorreksysteem zorgt ervoor dat u voordelig een grote diversiteit aan pallets kunt inwikkelen. Door de lage investering en het grote gebruikersgemak is deze palletwikkelaar voor grote en kleine bedrijven zeer aantrekkelijk.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Draaiarmwikkelaar-FG-2300B

Draaiarm wikkelaar FG-2300B van De Witt EVS

De 2300B is een robuuste draaiarm palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met (rek)wikkelfolie. De machine heeft standaard een vrije diameter van 1800mm. Het gewicht en stabiliteit van de lading is van ondergeschikt belang doordat de pallet te allen tijde op de grond stil blijft staan.

Alle motoren op de machine zijn frequentie geregeld welke zorg draagt voor een vloeiende aansturing.
De bediening is eenvoudig en intuïtief. De vier wikkelprogramma’s zijn afzonderlijk instelbaar op een grafisch bedieningspaneel.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Draaiarm wikkelaar FG-2300A van De Witt EVS

Draaiarm wikkelaar FG-2300A van De Witt EVS

De 2300A is een robuuste draaiarm palletwikkelaar die uw lading stabiliseert met (rek)wikkelfolie. De machine heeft standaard een vrije diameter van 1800mm. Het gewicht en stabiliteit van de lading is van ondergeschikt belang doordat de pallet te allen tijde op de grond stil blijft staan.

Alle motoren op de machine zijn frequentie geregeld welke zorg draagt voor een vloeiende aansturing.
Een bedieningskast uitgevoerd als lessenaar wordt meegeleverd. De bediening is eenvoudig en intuïtief. De vier wikkelprogramma’s zijn afzonderlijk instelbaar op een grafisch bedieningspaneel.

Download de brochure

Vraag vrijblijvend prijsopgave.