Logo Doboy

KNOWHOW TO SEAL

Bagclosing at it’s Best ™

Don’t worry – Seal happy ™

Wij hebben momenteel geen gebruikte zakkensealmachines meer op voorraad.

Wel hebben we een demo model van de PackAid PA 2008 te koop staan die 14 dagen in een zeer stoffige omgeving heeft gestaan.

Daardoor is de machine niet meer als nieuw te verkopen maar wij bieden de machine tegen dezelfde garantie voorwaarden aan, de machine is absoluut goed, en vrijwel niet van nieuw te onderscheiden, kost alleen nog minder dan een nieuwe PackAid PA2008.

Mocht u interesse hebben in een gebruikte bandsealmachine neem dan gerust contact met ons op. We hebben meerdere contacten in binnen- en buitenland waar we mee samenwerken en waar we waarschijnlijk wel de machine kunnen vinden die u zoekt.

Bel met Gerard Adema en u weet binnen de kortste keren meer: 038 3861340 of mobiel 0620331323

Ook bieden wij regelmatig te koop aan:

Logo Doboy

Zakkensluitmachines.

Mocht u echter toepassingen hebben voor een soortgelijke of ander type sealers voor kunststof zakken neem dan gerust even contact met ons op.

We weten vaak wel machines te koop te staan of gaan voor u op zoek naar een machine voor uw toepassing.
Check ook regelmatig dit deel van onze website omdat de voorraad nogal eens wisselt of neem contact op met PackAid® B.V. in Zwolle en overleg waarmee wij u van dienst kunnen zijn.  Bel even met Gerard Adema en we gaan voor u op zoek in de kring van relaties die wij op het gebied van zakkensluitmachines hebben in Europa.

PackAid® B.V. DE ZAKKENSLUITMACHINE SPECIALISTEN UIT ZWOLLE.