Gebruikte machines

Gebruikte machines

Regelmatig hebben wij  een aantal verschillende machines in voorraad die wij door inruil hebben verkregen. deze staan elders op de website onder deze knop vermeld in de linker kolom.
Controleer deze website echter op actualiteit omdat wij regelmatig gebruikte machines verkopen maar ook geregeld machines inruilen of gewoon inkopen.

Mocht u interesse hebben in een gebruikte machine die niet op deze website staat neem dan toch even contact met ons op (038 3861340 / 06 2033 1323, en vraag naar Gerard Adema, of via info@packaid.nl) wij gaan dan voor u op zoek naar een machine van uw keuze.

Wij hebben erg veel goede connecties in de verpakkingsindustrie zodat wij u sneller aan een machine van uw keuze kunnen helpen, bovendien bespaart het u erg veel (onnodig) zoekwerk
Hier kan PackAid® B.V. dus ook weer uw “Aid in Packaging” zijn.

De door PackAid® B.V. vertegenwoordigde fabrieken hebben ook geregeld gebruikte machines in de verkoop. De voorraad wisselt echter dusdanig vaak en snel dat het bijna niet mogelijk is deze voorraad op deze pagina actueel te houden. Neemt u dus altijd, wanneer u een gebruikte machine zoekt, contact met ons op, wanneer we het zelf niet hebben weten we het te vinden.

Voorbeelden van gebruikte machines

Bel gerust met Gerard Adema op 06 2033 1323 wanneer u ook toe bent aan een goede gebruikte naaimachine of verpakkingsmachine.