Diverse gebruikte zakkensluitmachines

Logo Doboy

KNOWHOW TO SEAL

Bagclosing at it’s Best ™

Wij bieden hierbij graag een zware industriële zakkensluitmachine aan van het merk Doboy, type BD-HD, voor het sluiten van kunststof zakken.

De machine is nu nog te koop in de staat zoals deze nu is, binnenkort gaan we de machine technisch opknappen. Ook kunnen we de machine, naar wens van de opdrachtgever, optisch in een nieuwstaat terugbrengen.

Eén (1) gebruikte Doboy continu sealer van het type BD-HD.

Serienummer 853119, bouwjaar 1986

De machine is door de Doboy fabriek in Hamburg gebouwd en naar een verpakkingsbeurs in Engeland verstuurd, na deze beurs is de machine niet meer terug gekomen naar Hamburg maar is door Doboy Engeland vanaf de beurs aan een klant verkocht en geleverd.

De machine last polyethyleen, PVC, en andere thermo­plasti­sche foliesoorten volgens het bekende Doboy continu doorloopprincipe.­ De zak wordt aan de bovenzijde door transportkettingen vastgeklemd en door de machine geleid, tussen een paar rondlopende, met teflon gecoate, stalen sealbanden vervolgend dicht geseald.

Technische gegevens:

– Doorlooprichting               : Van rechts naar links, voor de machi­ne sta­and.

– Doorloopsnelheid              : 4 tot 15 meter per mi­nuut.

– Foliedikte                            : Van ca. 0,07 tot 0,5 mm. (enkel) maximale totaaldikte 1 mm.

– Lasbreedte                          : Ca. 8 mm.

– Electrisch vermogen         : 0,25 kW hoofdaandrijving, 0,9 kW verwarmingsele­ment.

– Electrische aansluiting     : 220/415 V, 50 Hz, 3 Ph.

– Kleur                                    : RAL 9010, wit.

– Beschermingsklasse          : IP 54.

De Doboy BD-HD wordt standaard geleverd compleet met  frame, manuele hoogteversnelling (770-1500 mm.), transport kettingen, teflonbanden, 1 paar verwarmingselementen en een schakelkast met precisie-thermostaat.

Nieuwprijs van deze machine was in 2008 nog        €   31.080,– exclusief transportband.

Transportband breedte is 265 mm, lengte van de band is circa 3400 mm.                                Nieuwprijs van deze transportband was in 2008      €     8.485,–

Wij bieden deze machine aan, volledig gereviseerd, technisch in een goede staat voor een bedrag van  €    8.150,– inclusief  transportband (dus eigenlijk betaalt u nu slechts de prijs van de transportband)

Eventuele prijsonderhandeling alleen naast de machine staand mogelijk. De machine is nu nog in een niet gerestaureerde staat namelijk, we treden graag met u in overleg hoe u wilt dat de machine technisch en optisch wordt gerestaureerd. Voor het hierbovengenoemde bedrag ziet de machine er weer als nieuw uit maar wellicht zegt u dat dat voor u niet nodig is wanneer de prijs daarmee zakt ( en dat doet ie).

Je moet deze machine eerst gezien hebben om een oordeel te vormen en een tegenbod uit te kunnen brengen

PackAid B.V. geeft een garantie van een half jaar op de goede werking van deze machine.

De fabrieksonderdelen van deze machine blijven onverminderd leverbaar.

Neem gerust even contact op met Gerard Adema van PackAid B.V. voor een bezichtiging, een demo en definitieve uitvoeringsmogelijkheden en bijbehorende prijs. Een machine waar u nog jarenlang plezier en voordeel van kunt hebben.

Ook bieden wij graag een (1) PackAid HS-B handsealer aan van het type HS-C.

De PackAid HS-C machines is geschikt voor het sluiten van alle thermoplastische folie soorten zoals PE.

De machine wordt onder volledige garantie geleverd, inclusief verpakking, een Nederlandstalige handleiding, een gereedschapssetje, aansluitsnoer, een werkbanksteun en een CE verklaring.

De machine is niet van nieuw te onderscheiden en uitsluitend gebruikt om er proefverpakkingen mee te maken, vandaar ook de volledige garantie.

Wanneer u interesse heeft en de machine aan wil schaffen dan graag snel reageren want de machine is zo goed als zeker verkocht aan een klant in Engeland

 PackAid HS-C sealer voor plastic zakken 

Voorbeeld van een sluiting gemaakt met een PackAid HS-C sealmachine

Mocht u interesse hebben in een gebruikte bandsealmachine van een ander type neem dan gerust contact met ons op. We hebben meerdere contacten in binnen- en buitenland waar we mee samenwerken en waar we waarschijnlijk wel de machine kunnen vinden die u zoekt.

Vraag gerust vrijblijvend een prijsopgave op via info@packaid.nl of waag er een telefoontje aan via ons telefoonnummer 038-3861340, vragen naar Gerard Adema, en we komen er vast wel uit wat de machine mag kosten. We kunnen u een soortgelijke machine in de buurt laten zien wanneer u dat wilt.

Te Koop

Astrapac Senator sealers

Een (1) gebruikte Astrapac Senator bandsealmachine voor kunststof zakken met als optie een separate transportband.

Sealbreedte: 8 mm.

Afmeting transportband: L x B x H is 900 x 150 mm.

Max. producthoogte: 300 mm.

Maximale sealtemperatuur: 250 graden C.

Doorloopsnelheid: Traploos regelbaar tot 6 meter per min.

Vermogen: 400 Watt.

Voltage: 220 Volt.

Gewicht van de machine: circa 150 kg. (incl. transportband)

Vrije doorloophoogte boven de sealnaad:  50mm.

De Astrapac Senator sealer kan geleverd worden met een losstaande transportband en is hierdoor uitstekend geschikt voor producten die rechtop moeten staan omdat anders de inhoud er uit zou lopen.

De snelheid van de transportband ten opzichte van de seal-unit is instelbaar, voor een optimale synchronisatie en een perfect sealresultaat. De sealer is uitgerust met een eenvoudig te bedienen instrumentenpaneel en een tweetal getefloniseerde seal-en transportbanden.

De machines zijn geschikt voor het sealen van polyethyleen, polypropyleen, cellofaan, papier-,aluminium- en andere laminaatfoliesoorten.

De sealtemperatuur is traploos instelbaar tot een maximum van ongeveer 250 graden Celsius.

De nieuwprijs van een dergelijke machine bedraagt tussen 6000 en 7000 euro, afhankelijk van de uitvoering.

Transportband breedte is 150 mm

Transportbandlengte is 2000 mm

Transportbandhoogte is instelbaar van 800 tot 1000 mm.

Informeert u gerust even wat deze volledig gereviseerde machines bij PackAid kosten.
Op dit moment hebben we nog meerdere machines van dit type beschikbaar.

We hebben een (1) machine op voorraad in ons bedrijf de overige machines staan op dit moment nog in het buitenland maar kunnen op afroep binnen een week hier zijn.

Wanneer u interesse heeft in de machine dan kunt u ook proefmateriaal opsturen zodat we monstersluitingen kunnen maken en u er van overtuigd kunt raken dat de machine ook echt goed zal werken met uw producten.

Astrapac_sealer_invoerzijde Astrapac_sealer_plus_product Astrapac_sealer

Ook hebben we door inruil een aantal machines van eveneens gerenommeerde merken verkregen.
De voorraad is overigens steeds wisselend dus neem vooral contact op met ons en vraag naar Gerard Adema, mocht u op zoek zijn naar een zakken sealer voor een lage prijs.

Informeert u gerust even wat deze topsealers bij PackAid kosten. Wedden dat het meevalt?

Astrapac machines (2x) links op de foto

De Astrapac machines hier links op de foto.

Ook bieden wij regelmatig te koop aan:

Logo Doboy

Zakkensluitmachines.

Binnenkort komt er een gebruikte SAXON-5 zakkensluitmachine beschikbaar voor verkoop.

We verwachten deze machine medio november binnen te krijgen. Binnenkort verschijnen er op deze pagina ook meer specificaties en detailfoto’s. Nu al nieuwsgierig? Bel gerust even.

Neem vooral vrijblijvend contact met ons op mocht u op zoek zijn naar een goede gebruikte zakkensluitmachine

Astrapac machines (2x) links op de foto Astrapac machines (2x) links op de foto[/caption]

De Audion Elektron D 552 CV rechts en de Doboy ASF strekker en een Doboy FTS-HD 72 in een gecombineerd frame, hier op de achtergrond zijn inmiddels al verkocht

Mocht u echter toepassingen hebben voor een soortgelijke of ander type sealers voor kunststof zakken neem dan gerust even contact met ons op.

We weten vaak wel machines te koop te staan of gaan voor u op zoek naar een machine voor uw toepassing.
Check ook regelmatig dit deel van onze website omdat de voorraad nogal eens wisselt of neem contact op met PackAid B.V. in Zwolle en overleg waarmee wij u van dienst kunnen zijn.  Bel even met Gerard Adema en we gaan voor u op zoek in de kring van relaties die wij op het gebied van zakkensluitmachines hebben in Europa.

PACKAID B.V. DE ZAKKENSLUITMACHINE SPECIALISTEN UIT ZWOLLE.